Dave:
Ik ben als kind al snel in aanraking gekomen met het fenomeen ondernemen. Mijn vader dreigde bij een overname zijn baan te verliezen, en bedacht met 2 companen het idee om het dan maar zelf over te nemen. ik was toen 8 jaar oud en begon daar met de catering auto’s te wassen.
Horecaffer zoals ik het zelf het beste omschrijf. Vanaf die jonge leeftijd tot nu altijd met het vak bezig geweest en met alles eruit te halen. Vele hoogtepunten maar helaas in de recessie flinke klappen gehad. Met hernieuwde moed en hard werken er toch weer bovenop gekomen.
In mijn mooie vak in aanraking gekomen met een nieuwe passie, een verlengde van gasten een mooie avond bezorgen; entertainen, optreden en spreken.
Gedreven door passie, en zin om mijn verhaal te delen begin ik daarom aan dit nieuwe avontuur samen met Jeroen Gmelich.