Jeroen:
Vanaf het eerste moment dat ik de platenkast van mijn ouders ontdekte, was ik verkocht aan muziek! En het zou zomaar eens kunnen zijn dat je mij wel eens bent tegen gekomen op een van de Nederlandse podia, televisie of radio.Van het spelen in een uitputtend veel optredende band, het gitaar bouwen voor Keith Richards, tot mijn rol als expert in het televisie programma The Repair Shop, allemaal heeft het een ding gemeen. Muziek! Door de muziek heb ik vele pieken en dalen mogen ervaren. De een gaat niet zonder de ander. Zakelijke relaties die achteraf niet te vertrouwen waren en het moeten sluiten van mijn muziekwinkel hebben bij mij de nodige sporen achter gelaten.

Langzamerhand kom ik erachter dat ik dankbaar mag zijn voor de diepe dalen in het leven. Vanuit daar kan je weer opstaan met de kennis van hoe het niet moet. Tot naderorde natuurlijk.En in de moeilijkste tijden gaan er altijd weer deuren open, zo ook bij mij! Er kwam iets op mijn pad dat ik nooit voor ogen heb gehad maar enorm veel zingeving in het leven geeft. Iets waarbij ik niet veel de media ben geweest maar de grootste impact heeft op een mensenleven. Wat dat is, hoor je bij De Business Jam.